Pellets av högsta kvalitet

Reviva Plastics erbjuder högkvalitativt LLDPE regranulat tillverkat av återvunnen lantbruksplast. Tack vare att vi hanterar insamlingen i egen regi kan vi garantera att råvaran endast består av LLDPE utan andra plastfraktioner. Vi använder senaste tekniken i vår toppmoderna tvättanläggning. Vidare har vi marknadsledande extruderteknologi utrustad med laserfilter som säkerställer absolut högsta renhetsgrad i slutprodukten. Sträckfilm, agriplast, säckar, påsar och extruderade profiler är några av alla användningsområden för vårt granulat, som idag erbjuds i 8 standardvarianter. Blandningen kan skräddarsys och erbjudas i fler färger baserat på era önskemål.

Ladda ner dokument

Här kan du ta del av produktdatablad, säkerhetsdatablad och certifikat för våra produkter. Klicka på knapparna för att ladda ner våra dokument.

Säkerhetsdatablad
ISO-Certifikat

Hållbarhet är enkelt

Steg för steg när Reviva Plastics ger ensilageplast ett nytt liv. Se filmen.

The Reviva Way

Att vara en del av en hållbar samtid är en självklarhet för oss. För oss betyder det att ta ett helhetsgrepp om insamling, sortering, tillverkning och leverans. Vårt sätt att tänka och agera präglas av våra värdeord - utvecklande, pålitliga och handlingskraftiga.

Hållbarhet hos oss